Lær os at kende

ALT OM DOERS

Det er vores ypperste opgave at skabe ubureaukratiske rum og muligheder, der kan inspirere unge som gamle til at tage Doer-ånden til sig og sætte handling bag de tanker og uforløste drømme som vi ved gemmer sig i hovedet på mange mennesker.

FÆLLESSKABERNE er Doers nuværende hovedprojekt. Et maker-space med mulighed for enhver sjæl til at prøve sig selv og nye koncepter af. Samtidig samler FÆLLESSKABERNE entreprenante og kreative typer på kryds og tværs, der er med til at inspirere og give nyt liv i lokalsamfundet.

Doers er mennesker, der vil lidt mere. Personer, der tør at gå mod strømmen og handler mere end de taler om, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Doers kan være iværksættere, kunstnere, aktivister, forskere, sportsudøvere eller enhvert individ, der har mod på at prøve sig selv af.

Doers opstod som et initiativ af Iværksætter Lolland efter at en håndfuld initiativrige unge mennesker besluttede at de ville se på muligheder i stedet for problemer og ikke længere vente på at politikere eller andre aktører handler for at gøre området attraktivt.

Doer Definition

“A person who acts rather than merely talking or thinking.”

HVEM ER VI?

Er du den næste på holdet?

Ring 60541690 eller skriv på do@doers.dk og hør mere om Doers og FÆLLESSKABERNE.

NYHEDSBREV

Vær den første til at modtage nyheder om Doers og vores events