Iværksætterbroen

13. Oktober i Rummet på Fejø

Iværksætterbroen gør distancerne kortere og bringer iværksættere fra nær og fjern tættere på hinanden. Denne gang er det på Fejø, der sumrer af liv på æblets dag. Galleriet Rummet ligger hus til, så de smukke og inspirerende omgivelser er sikret.

Programmet består af en del, der skal facilitere at iværksætterne lære hinanden og deres projekter/organisationer at kende. Den anden del af programmet er åbent og sammensættes efter deltagernes behov, hvilket betyder at du kan bidrage med dine kompetencer og idéer.

Der bliver desuden disket op med lækker italiensk mad om aftenenen ved de lokale iværksættere Diego og Katarina – Principiato. Transporten til Fejø er gratis på æblets dag. Vi har plads til 16 iværksættere.

Doers Day

22. September 2018 i Maribo

#DoersDay giver plads til Doers af alle arter. I og omkring Maribo vender vi op og ned på, hvad der er normalt og giver alle der har lyst muligheden for at prøve sig selv og sine idéer af.

Måske vil du undervise i dans, spille spil, organisere et skraldsamlingsløb, lave en tegneworkshop, kun fantasien sætter grænser.